El Col·legi “Santa Cruz” s’apunta a l’Aprenentatge-Servei amb una acció de sensibilització social sobre el món dels refugiats i refugiades

El passat 19 de juny, el Col·legi “Santa Cruz” presentava la seua primera experiència d’Aprenentatge-Servei.  Els estudiants i el professorat del Col·legi “Santa Cruz” i el Centre d’Acollida al Refugiat són els protagonistes d’este projecte que, amb seguretat, no serà l’últim.

Durant els últims messos el professorat i els i les estudiants del Col·legi “Santa Cruz” han estat treballant aplicant la metodologia de l’Aprenentatge-Servei. El servei (fer el documental i presentar-lo) ha estat triat en un procés participatiu pel mateixos alumnes. Fixant-se en el seu entorn més immediat, des del Col·legi “Santa Cruz” van pensar que el Centre d’Acollida al Refugiat era una bona referència per a abordar un tema com és la sensibilització social sobre el món dels refugiats i refugiades.

Els i les estudiants han treballat des de diferents assignatures tot allò que era necessari per a complir el seu objectiu: sensibilitzar sobre el món dels refugiats i refugiades. Per exemple, la nota de premsa anunciant l’acte era una activitat de l’assignatura de llengua, de manera que així se treballava el llenguatge periodístic… i de la mateixa manera, en altres matèries curriculars, s’han treballat continguts i habilitats que estaven directament relacionats amb la preparació i presentació del documental.

Tothom està molt satisfet pel resultat i per tot el procés desenvolupat en este temps.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s