El Col·legi CAFERMA de València organitza una sessió formativa sobre ApS

caferma

El divendres 7 de novembre el Col·legi CAFERMA de València va organitzar una sessió formativa sobre Aprenentatge-Servei per al seu professorat. Entorn a una trentena de docents van participar en esta xerrada on es va deixar pal·lés que des de CAFERMA estan aplicant metodologies educatives molt pròximes a l’ApS. El treball per projectes educatius i l’estratègia de connectar la feina de classe amb el seu entorn social són només dos exemples de com els professors i professores de CAFERMA desenvolupen la seua tasca pedagògica amb els xiquets i adolescents. A llarg de la sessió es van posar de manifest els punts de proximitat entre distintes metodologies i l’ApS i també es va deixar clar que totes les matèries curriculars i en totes les edats és possible programar i executar iniciatites d’Aprenentatge-Servei.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s