El Col·legi CAFERMA de València organitza una sessió formativa sobre ApS

caferma

El divendres 7 de novembre el Col·legi CAFERMA de València va organitzar una sessió formativa sobre Aprenentatge-Servei per al seu professorat. Entorn a una trentena de docents van participar en esta xerrada on es va deixar pal·lés que des de CAFERMA estan aplicant metodologies educatives molt pròximes a l’ApS. El treball per projectes educatius i l’estratègia de connectar la feina de classe amb el seu entorn social són només dos exemples de com els professors i professores de CAFERMA desenvolupen la seua tasca pedagògica amb els xiquets i adolescents. A llarg de la sessió es van posar de manifest els punts de proximitat entre distintes metodologies i l’ApS i també es va deixar clar que totes les matèries curriculars i en totes les edats és possible programar i executar iniciatites d’Aprenentatge-Servei.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s