Seminari sobre ApS al IES Francesc Ribalta

foto IES Francesc Ribalta

El passat dimecres 21 de gener la professora profesora de Magisteri en la Facultat de Ciències de la Educació i l’Esport de la Universidad Católica de València, Consuelo Cerdá Marín, va fer seminari sobre l’Aprenentatge-Servei per als docents de l’Institut d’Ensenyament Secundari Francesc Ribalta de Castelló de la Plana.

Els i les participants van poder conéixer a partir de la intervenció de Consuelo Cerdà les característiques de la metodologia de l’ApS. Amb esta acció formativa el Grup promotor d’ApS de la Comunitat Valenciana continua la seua tasca de difusió de l’ApS.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s